Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
  • Home
  • Articole
  • Bursa locurilor de munca de la Ploiesti, loc de intalnire intre beneficiari si angajatori Alege Demnitatea

Bursa locurilor de munca de la Ploiesti, loc de intalnire intre beneficiari si angajatori Alege Demnitatea

Joi, 25 iunie, la Centrul Social Estuar Ploiesti a avut loc Bursa locurilor de munca organizata in cadrul proiectului Alege Demnitatea. Evenimentul a adus la un loc mai multi angajatori din Ploiesti si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, femei, persoane cu dizabilitati si persoane victime ale violentei in familie.

 

Joi, 25 iunie, la Centrul Social Estuar Ploiesti a avut loc Bursa locurilor de munca organizata in cadrul proiectului Alege Demnitatea. Evenimentul a adus la un loc mai multi angajatori din Ploiesti si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, femei, persoane cu dizabilitati si persoane victime ale violentei in familie. Puteti vedea o galerie foto de la eveniment pe pagina de Facebook a proiectului.

 

Evenimentul a fost organizat in cadrul proiectului Alege Demnitatea, un proiect cofinantat de Fondul Social European, destinat sprijinului victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. Acestea beneficiaza de consiliere psihologica, psihiatrica si juridica gratuita si vor putea participa la cursuri de calificare/recalificare, in urma carora vor obtine nu doar o certificare oferita de Autotitatea Nationala de Calificari, care este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale, ci si o subventie, care va fi acordata la finalul cursului.