Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
Femeile din tara noastra ar putea fi mai bine protejate de violenta domestica si hartuirea sexuala, atat fizica, cat si psihologica, conform unui tratat international pe acest subiect.Comments ()
Marți, 10 Noiembrie 2015 00:00

Prima profesoara a propriului copil

Citat: „Vreau sa lucrez, sa am un ban care sa stiu ca e scos din mana mea, nu vreau bani degeaba. Vreau sa demonstrez ca noi, persoanele cu handicap, nu suntem o pleava, asa cum suntem considerati.”Comments ()
Vineri, 06 Noiembrie 2015 00:00

A nu intoarce si celalalt obraz

Citat: „Am reusit sa nu mai cred ca nu pot sa fac nimic. Acum ma simt bine in pielea mea, merg la biserica, ies in lume. A trebuit sa fiu tare.”Comments ()
Joi, 05 Noiembrie 2015 00:00

Un suflet curat printre suflete curate

Vocea doamnei MM, cu un abia sesizabil (si poate inselator) accent moldovenesc, suna calda si plina de bunatate; aveam sa aflam, pana la sfarsitul interviului, si de ce.Comments ()
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 00:00

Medicul pacient

Citat: „Fundatia face lucruri foarte bune, faptul ca ajuta oameni care nu au alte posibilitati e ceva rar in societate.”Comments ()
Luni, 02 Noiembrie 2015 00:00

Un final fericit

Doamna R. face parte din categoria, relativ fericita, a persoanelor care au depasit dificultatile de familie. Sustine, fara rezerve, ca povestea ei a avut, cel putin pana acum, un final fericit.Comments ()
O femeie care a suportat cosmarul violentei domestice timp de 20 ani, care a supravietuit cancerului la san si hepatitei C, gaseste la un moment dat puterea sa se ridice de jos (la propriu) si sa inceapa o viata noua. Comments ()
O femeie care a suportat cosmarul violentei domestice timp de 20 ani, care a supravietuit cancerului la san si hepatitei C, gaseste la un moment dat puterea sa se ridice de jos (la propriu) si sa inceapa o viata noua. Mai mult decat atat, decide sa isi impartaseasca povestea, pentru a le ajuta, prin exemplul personal, pe femeile aflate in aceeasi situatie sa ia atitudine. Comments ()
Gala Demnitatii - editia I a avut loc in cadrul proiectului Alege Demnitatea in urma cu doua saptamani si a fost un eveniment special, incarcat de emotie, de zambete, priviri senine ale oamenilor frumosi la chip si la suflet, care au ales sa mearga pe un drum nou in viata, au ales demnitatea.Comments ()
Vineri, 13 Noiembrie 2015 00:00

Proiectul Alege Demnitatea, in cifre

Proiectul Alege Demnitatea se incheie pe 15 noiembrie. Cei peste 900 de beneficiari inscrisi in proiect au beneficiat, pe perioada proiectului, de sprijinul gratuit al specialistilor nostri - juristi, psihologi/psihiatri, consilieri vocationali si asistenti sociali.Comments ()
Pagina 1 din 8