Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
  • Home
  • Articole
  • Inscrieri la Giurgiu pentru cursurile adresate persoanelor cu dizabilitati

Inscrieri la Giurgiu pentru cursurile adresate persoanelor cu dizabilitati

Centrul Social Giurgiu face inscrieri pentru cursurile de calificare adresate persoanelor cu dizabilitati, unul din grupurile-tinta ale proiectului “Alege demnitatea”. Persoanele care vor sa afle mai multe detalii despre specializarile noastre si scopul acestora, pot face asta accesand sectiunea...

 

Centrul Social Giurgiu face inscrieri pentru cursurile de calificare adresate persoanelor cu dizabilitati, unul din grupurile-tinta ale proiectului “Alege demnitatea”. Persoanele care vor sa afle mai multe detalii despre specializarile noastre si scopul acestora, pot face asta accesand sectiunea “Cursuri de calificare” (http://alegedemnitatea.ro/cursuri-de-calificare ) iar cei interesati se pot inscrie direct la 

Centrul de support din Giurgiu:

Str. 1 Decembrie 1918, nr. 83

jud. Giurgiu

Cod: 080192

Mobil: 0758.119.322 (intre orele 08.30 - 16.30)

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

Cursurile de calificare/recalificare profesionala reprezinta o parte componenta a serviciilor de suport din cadrul programului nostru adresat victimelor violentei domestice si persoanelor cu dizabilitati.

De asemenea, proiectul mai ofera asistenta juridica, psihologica si psihiatrica, atat pentru victimele violentei in familie, cat si pentru persoanele cu dizabilitati deoarece ne dorim sa ajutam in mod real si concret aceste categorii-tinta sa poata depasi situatiile dificile cu care se confrunta si sa porneasca pe un drum nou in viata, cu incredere si speranta.

Daca faceti parte din categoriile de persoane mentionate mai sus si aveti nevoie de sprijinul nostru, contactati-ne cu incredere la centrele sociale din Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Giurgiu, pe adresa online mentionata mai sus sau la numarul scurt 116 111 (gratuit din reteaua Telekom).

Proiectul este un proiect cofinantat de Fondul Social European, destinat sprijinului victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor beneficia de consiliere psihologica, psihiatrica si juridica gratuita si vor putea participa la cursuri de calificare/recalificare, in urma carora vor obtine nu doar o certificare oferita de Autotitatea Nationala de Calificari, care este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale, ci si o subventie, care va fi acordata la finalul cursului.

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe www.alegedemnitatea.ro