Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea

Alege Demnitatea! Scrie-ne povestea ta!

Dragi prieteni, impartasim aici multe povesti de viata, experiente reale, traite in micul univers al fiecaruia dintre noi, numit familie.Sunt din pacate povesti triste, emotionante, dramatice si cutremuratoare de cele mai multe ori.

 

Dragi prieteni, impartasim aici multe povesti de viata, experiente reale, traite in micul univers al fiecaruia dintre noi, numit familie.

Sunt din pacate povesti triste, emotionante, dramatice si cutremuratoare de cele mai multe ori.

Odata ajunse la noi, incercam sa oferim sprijin, acolo unde el este atat de necesar si sa gasim impreuna solutii pentru a rupe lantul violentei domestice si a schimba vieti in bine.

Povestea Anei, despre care am vorbit in aceasta saptamana este cea mai buna dovada ca nu exista situatie fara iesire sau problema fara rezolvare, daca iti doresti cu adevarat sa pui punct si sa incepi o viata noua.

O viata noua, pentru ea si pentru copiii ei, nu ar fi fost posibila daca nu ar fi indraznit sa faca primul pas, sa isi impartaseasca povestea si sa ceara ajutor.

Astfel, a beneficiat de tot sprijinul de care avea atata nevoie din partea proiectului “Alege demnitatea” (cofinantat din Fondul Social European).

Asadar, daca treceti prin experiente dificile si dureroase in viata de familie/cuplu, nu ezitati, nu va fie rusine sau teama, impartasiti-va povestea si cereti ajutor.

La sectiunea “Scrie povestea ta” (http://alegedemnitatea.ro/povesti/scrie-povestea-ta ) a site-ului nostru puteti cu toata increderea sa va impartasiti experientele prin care treceti deoarece totul este absolut confidential, idenditatea voastra nu va fi facuta publica, puteti sa va semnati cu un pseudonim. Iar pentru ca noi sa avem posibilitatea sa va contactam, va rugam lasati-ne un numar de telefon, adresa sau email.

Proiectul „Alege demnitatea” este destinat victimelor violentei in familie si persoanelor cu dizabilitati. Programul le ofera gratuit asistenta juridica, psihologica/psihiatrica, vocationala si sociala, pentru a le ajuta sa depaseasca momentele dificile sau o anumita dizabilitate si sa porneasca pe un drum nou in viata, cu incredere si demnitate.

Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta cu incredere la centrele sociale din Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Giurgiu sau pe www.alegedemnitatea.ro.