Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
  • Home
  • Articole
  • Lilia Mandru, despre demnitate intr-un interviu pentru Observatorul.ro

Lilia Mandru, despre demnitate intr-un interviu pentru Observatorul.ro

Lilia Mandru, imaginea programului Alege Demnitatea a dat un interviu pentru ziarul Observatorul.ro, in care a vorbit despre ce inseamna sa iti pastrezi demnitatea atunci cand viata te-a pus in scaunul cu rotile.

 

Lilia Mandru, imaginea programului Alege Demnitatea a dat un interviu pentru ziarul Observatorul.ro, in care a vorbit despre ce inseamna sa iti pastrezi demnitatea atunci cand viata te-a pus in scaunul cu rotile.

„Mi-a placut scoala, mi-a placut si imi place sa studiez, simt ca asta e o resursa interioara inepuizabila care aduce satisfactii negresit. Asa ca mereu m-am aplecat cu drag asupra cartii, mai ales pentru ca familia mi-a spus inca de mica: „invata, e singura sansa reala pe care o ai in viata”. Asa ca i-am ascultat, am facut scoala generala, liceul, apoi Colegiul de Medicina, am ales ulterior alt drum, Facultatea de Psihologie si stiinte ale Educatiei, pentru ca imi doream sa lucrez cu oamenii, sa fiu aproape de ei. Dar o pasiune am pastrat-o mereu in sufletul meu, aceea de a scrie. Asa am ajuns la Bucuresti, dupa ce am visat multi ani la acest lucru, si fac un master in Jurnalism la Facultatea de Jurnalism si stiinte ale Comunicarii, Universitatea Bucuresti.”

Puteti citi si vedea interviul Liliei la acest link.

Proiectul este un proiect cofinantat de Fondul Social European, destinat sprijinului victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor beneficia de consiliere psihologica, psihiatrica si juridica gratuita si vor putea participa la cursuri de calificare/recalificare, in urma carora vor obtine nu doar o certificare oferita de Autotitatea Nationala de Calificari, care este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale, ci si o subventie, care va fi acordata la finalul cursului.

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe www.alegedemnitatea.ro.