Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
  • Home
  • Articole
  • Ce documente sunt necesare pentru inscrierea in grupul tinta al proiectului Alege Demnitatea

Ce documente sunt necesare pentru inscrierea in grupul tinta al proiectului Alege Demnitatea

Sunteti persoana cu dizabilitati sau sunteti victima a violentei domestic si nu v-ati inscris inca in grupul-tinta al proiectului Alege Demnitatea?

 

Sunteti persoana cu dizabilitati sau sunteti victima a violentei domestic si nu v-ati inscris inca in grupul-tinta al proiectului Alege Demnitatea?

Pentru a va numara printre beneficiarii proiectului Alege Demnitatea, trebuie sa completati urmatoarele documente:

- carte identitate

- certificat de nastere

- certificat de casatorie (daca pe actul de studii apare alt nume decat in CI)

- diploma sau adeverinta studii

- adeverinta medicala - apt pentru curs

 

Pentru persoanele cu dizabilitati: pe langa documentele mentionate au nevoie de certificatul de handicap sau o adeverinta de la medic care sa ateste acest lucru.

 

Proiectul Alege Demnitatea este un proiect cofinantat de Fondul Social European, destinat sprijinului victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor beneficia de consiliere psihologica, psihiatrica si juridica gratuita si vor putea participa la cursuri de calificare/recalificare, in urma carora vor obtine nu doar o certificare oferita de Autotitatea Nationala de Calificari, care este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale, ci si o subventie, care va fi acordata la finalul cursului.