Acest site este cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 - Investeşte în oameni!

Alege Demnitatea
  • Home
  • Articole
  • Cursul de Lucrator in comert de la Bucuresti incepe in luna august

Cursul de Lucrator in comert de la Bucuresti incepe in luna august

In luna august incep la Centrul de suport din Bucuresti cursurile de Lucrator in comert. La acest curs participa persoane cu dizabilitati, care invata, teoretic si practic, despre meseria de Lucrator in comert.

 

In luna august incep la Centrul de suport din Bucuresti cursurile de Lucrator in comert. La acest curs participa persoane cu dizabilitati, care invata, teoretic si practic, despre meseria de Lucrator in comert.

Mai multe detalii despre curs puteti afla dand click pe acest link: http://alegedemnitatea.ro/cursuri-de-calificare/21-lucrator-in-comert

Cursurile se desfasoara la Centrul de suport din Bucuresti:

Str. Lt. Gh. Negel, nr. 1-3, sector 6

Bucuresti, cod: 060131

Tel./Fax: 021/411.08.85 (intre orele 08.30 - 16.30)

Mobil: 0753.088.677 (intre orele 08.30 - 16.30)

E-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Cursurile de calificare/recalificare profesionala reprezinta o parte componenta a serviciilor de suport din cadrul programului nostru adresat victimelor violentei domestice si persoanelor cu dizabilitati.
De asemenea, proiectul mai ofera asistenta juridica, psihologica si psihiatrica, atat pentru victimele violentei in familie, cat si pentru persoanele cu dizabilitati deoarece ne dorim sa ajutam in mod real si concret aceste categorii-tinta sa poata depasi situatiile dificile cu care se confrunta si sa porneasca pe un drum nou in viata, cu incredere si speranta.
Daca faceti parte din categoriile de persoane mentionate mai sus si aveti nevoie de sprijinul nostru, contactati-ne cu incredere la centrele sociale din Bucuresti, Ploiesti, Cluj si Giurgiu, pe adresa online mentionata mai sus sau la numarul scurt 116 111 (gratuit din reteaua Telekom).

Proiectul Alege Demnitatea este un proiect cofinantat de Fondul Social European, destinat sprijinului victimelor violentei in familie si al persoanelor cu dizabilitati. Acestea vor beneficia de consiliere psihologica, psihiatrica si juridica gratuita si vor putea participa la cursuri de calificare/recalificare, in urma carora vor obtine nu doar o certificare oferita de Autotitatea Nationala de Calificari, care este recunoscuta de Ministerul Educatiei Nationale, ci si o subventie, care va fi acordata la finalul cursului.

 

Mai multe detalii despre proiect puteti gasi pe www.alegedemnitatea.ro